DOKUMENTHANTERING FÖR FÖRETAG

Trött på att leta efter innehåll i olika pärmar och system? Antingen hittar du aldrig exakt rätt dokument eller så spenderar du för mycket tid att hitta det.

Med M-Files kan du hitta och få tillgång till dina dokument baserat på VAD det är och inte VAR det är sparat.

Ibland är det omöjligt att hitta rätt dokument när du behöver det. Var sparades filen? Vem redigerade den senast?

Finns det ett bättre sätt?
M-files organiserar allt baserat på vad det är så att du inte behöver komma ihåg var det sparades eller vilken version som är den senaste.

Det finns ingen anledning att oroa sig för datamigration - behåll allt exakt var det är och få tillgång till det direkt.

Tänk om regelefterlevnad var lätt?
M-Files har inbyggda innehålls- och processhanteringsfunktioner. Det ser till att regler och standarder följs genom att se till att rätt personer får rätt information. M-files säkerställer att viktig tillämpning följs utan att göra saker komplicerade. M-Files organiserar, hanterar och spårar enkelt alla kvalitetsdokument, processer och uppgifter.

M-Files - Ett system som anställda gillar
Den största utmaningen med införandet av ett nytt system är att få alla att börja använda det. Med M-files är det lätt, eftersom programmet anpassas till varje persons arbete. Hantera dokument, information och processer utan att behöva läsa några instruktioner. Det är intuitivt, kan nås från andra program och fungerar smidigt och enkelt.

ETT ENKELT SÄTT ATT KOMMA ÅT OCH HANTERA INFORMATION
Analytiker kallar det vi gör för informationshantering för företag. Det är lätt att blanda ihop akronymerna: EIM, ECM, ERP, CRM. M-Files hanterar alla dina saker (dokument, projekt och affärsprocesser) och lägger till intelligens genom att kombinera den med information från andra system (Sharepoint , Dropbox, Salesforce, SAP m.fl.). Detta säkerställer att du alltid hittar det du behöver, oavsett vilket system du använder.

EPHESOFT DATAFÅNGSTLÖSNING

Mer än 80% av företagsinformationen är fastlåst i ostrukturerat innehåll - vårt mål är att göra denna information tillgänglig.

Ephesoft erbjuder den mest omfattande och intelligenta dokumentidentifieringsprogramvaran (IDR) i branschen, vilket gör det möjligt för företagen att bättre klassificera dokument genom att använda innehåll, streckkod eller layoutanalys.

Våra lösningar extraherar data som nyttjar tekniker som OCR, ICR, Formulärs-extraktion, Fuzzy databasmatchning och maskininlärningsalgoritmer. Ephesofts Transact-mjukvara exporterar sedan resultaten till ditt affärssystem eller Enterprise Content Management-system. Ephesoft Transact är vår 100% webbläsarbaserade, öppen standard, intelligent datafångst och dataklassificeringslösning.

Ephesoft Insight tillhandahåller stordata-analys och datavisualisering av alla dina ECM-arkiv.

 

 

100% WEBBLÄSARBASERAD ARKITEKTUR
En tunn klientarkitektur för Windows och Linux-miljöer driver Ephesofts Transact fullt anpassningsbara och skalbara avancerade datafångst-plattformar, vilket ger företag färdiga identitetshandlings- och datautvinningsfunktioner.

ENKEL INTEGRATION
Det enda datafångst-systemet som använder öppna standarder baserat på RESTful API, vilket gör ERP, CRM, ECM, dokumenthantering och andra affärsprogram kapabla till datafångst.