Om oss

Enarratio har sedan starten 2012 levererat nya tjänsteområden inom IT-outsourcing, On-site och molnbaserat till privata och statliga kunder. Digitalisering och enkelhet har varit vår ledstjärna. Enarratio fokuserar på molnbaserade lösningar inom arkiv och digitalisering och är en helhetsleverantör av tjänster och produkter inom skanning- och arkivprocesser.

Vi hjälper företag att spara tid, pengar, få kontroll och minska miljöpåverkan genom att använda rätt programvaror för att göra det avancerade enkelt och som ofta kräver specialistkunskap genom att leverera detta som tjänst.

Vi har lång erfarenhet av att leverera tjänster och produkter till kunder, stora som små, privata företag och offentliga myndigheter och kan därför vara det bollplank ditt företag behöver kring hur ni ska gå tillväga och varför. Vi kan med vår erfarenhet garantera en trygg och säker leverans och kan erbjuda alla delar i en tjänsteleverans baserad på ITIL.

Vår vision är att alla anställda på ett företag eller en myndighet ska ha möjlighet att få kontroll och hitta sina dokument på ett enkelt och effektivt sätt - utan stora investeringar och projekt.